مؤسسه ی توانمندسازی مهر و ماه؛ نهادی غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی است که از سال 1391 در منطقه فرحزاد یکی از مناطق حاشیه ای و کم برخوردار کلان شهر تهران با هدف توان افزایی ،بهبود زندگی زنان و کودکان آسیب دیده و در معرض آسیب و پاسخگویی به رفع برخی از آسیب های اجتماعی و تغییر شرایط زندگی ساکنان منطقه بدون توجه به قومیت، ملیت، جنسیت و مذهب و با تاکید بر مشارکت محلی با مجوز از سازمان بهزیستی آغاز به فعالیت کرده است .
چشم انداز مهروماه رسیدن به جامعه ای است که در آن زنان از ارزش های انسانی شایسته ی خود بهره مند شوند و کودکان، کودکی کنند. جامعه ای که در آن هیچ کودک و زنی مورد تبعیض، خشونت و بهره کشی قرار نگیرد، از آسیب های اجتماعی در امان بوده و زمینه ی آموزش و رشد همه جانبه ی زنان و کودکان فراهم شود.ما خود را ملزم به رعایت حقوق کودکان به ویژه کودکان کار و کودکان بازمانده از تحصیل می دانیم و بر این باوریم که با آموزش و حرفه آموزی مادران می توان مسیر زندگی خانواده های بسیاری را در جهت مثبت تغییر داد .همچنین از دی ماه سال 98 و پس از فاجعه وقوع سیل در منطقه بلوچستان ،مهروماه با توجه به مأموریت خود تلاش کرد در این منطقه حضور داشته باشد و به گروهی از هموطنان خود یاری رساند. و سپس با بررسی شرایط فعالیت خود را در منطقه بلوچستان گسترش داده و از طریق پیوند با نیروهای محلی، درجهت توانافزایی و ایجاد و گسترش تعاونی های کارآفرینی سه کارگاه خیاطی، سوزندوزی و تولید صابون مایع در منطقه سرباز گام برداشتیم . حضور در این خطه زیبای کشور جلوههایی عمیق از فقر و درعین حال توانمندی نیروهای محلی را پیش روی ما گذاشت؛ تواناییهای بالقوهای که با حمایتهای هدفمند میتواند بروز و ظهور یابد و گامی اساسی در بهبود وضعیت این منطقه از کشور باشد. مؤسسه ی مهر و ماه برای دست یابی به اهداف خود اقدامات اجرایی لازم را از طریق واحدهای کوچک¬تری که در دل مجموعه هستند انجام می دهد. کلیه ی اقدامات انجام شده ، براساس برنامه¬ی سالانه ای است که با مشارکت جمعی اعضای فعال تهیه می شود. این برنامه، وسیله ای برای درک، شناخت مناسب اهداف و تعیین چارچوب نظری برای روش کار است. برنامه اجرایی موسسه بر اساس اهداف کلان سند راهبردی آن در سه بعد “آموزش و توان افزایی” ،”آگاهی رسانی و ترویج” و “مطالبه گری” تعریف شده است. بخش های فعال در مؤسسه شامل : آموزش پیش دبستانی ، حمایت تحصیلی ، سوادآموزی زنان و مردان ، آموزش کودکان بازمانده از تحصیل ، خانه فرهنگ و هنر ، حرفه آموزی و کارآفرینی ، مددکاری و روانشناسی ، پژوهش ، روابط عمومی و منابع انسانی می باشد .
تماس با ما
دسترسی سریع
در این طرح ابتدا مددکاران حرفه ای کودکان در معرض بازماندگی یا بازمانده را با روشهای طراحی شده شناسایی می کنند و پس از بررسی کامل و گردآوری داده ها، پرونده در تیم تخصصی و کارشناسی شامل مددکار اجتماعی، روان شناس، کارشناس آموزش و کارشناس سلامت مطرح و بررسی می شود.
تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به موسسه مهرباران می باشد.